1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...
Agenţia de Management Energetic Maramures (AMEMM), partenerul lider al proiectului "Energy Games - Energy Takes Shape (Jocuri despre energie - Energia ia formă )" finanţat prin Programul Operațional Comun de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013, organizează în data de 20 martie 2013 între orele 12.00- 15.00, un seminar de informare/instruire pe tema energiei, surselor regenerabile de energie, eficienţei energetice, respectiv utilizării raţionale a energiei în viaţa de zi cu zi şi mai concret în şcolile în care îşi desfăşoară activitatea.
Tabără energetică în cadrul proiectului: "Şcoala europeană" – a doua sesiune de schimburi de experienţă în Maramureş, 18 – 22 Decembrie 2012

Agenţia de Management Energetic Maramureş (AMEMM) derulează, în parteneriat cu instituţii de învăţământ din Slovacia, Ungaria şi Ucraina, şi alături de colaboratorii săi din România: Consiliul Judeţean Maramureş, Inspectoratul Şcolar al judeţului Maramureş, Liceul de Artă Baia Mare, Colegiul Naţional "Vasile Lucaciu" şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca - Centrul Universitar Nord din Baia Mare, un proiect educaţional denumit "ŞCOALĂ EUROPEANĂ".
Prima întâlnire din cadrul proiectului ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE(JOCURI ENERGETICE-ENERGIA IA FORMĂ) HUSKROUA/1001/102 a avut loc în Baia Mare în 11 decembrie 2012.

ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE este un proiect ENPI de Cooperare Transfrontalieră ce şi-a propus să stimuleze participarea activă a elevilor şi a profesorilor în efortul de a reduce efectul emisiilor de gaze cu efect de seră prin măsuri simple educative care să evidenţieze importanţa conservării resurselor naturale. Proiectul a fost iniţiat în septembrie 2012 şi are o perioadă de implementare de 24 de luni.
Agenţia Executivă pentru Competiţie şi Inovare (EACI), în numele Comisiei Europene, a lansat competiţiile «Energie sustenabilă pentru Europa» (the Sustainable Energy Europe (SEE) Awards) şi «ManagEnergy Acţiune Locală în domeniul energiei» (the ManagEnergy Local Energy Action Award), acţiuni care au acelaşi scop: să ofere recunoaşterea instituţională şi vizibilitate mai mare celor mai bune iniţiative în energie sustenabilă.
Invitaţie de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare servicii de promovare, traducere, subtitrare şi dublare film educativ din limba engleză în limba română prin cumpărare directă în cadrul proiectului finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră ENPI 2007-2013 Ungaria-Slovacia-România-Ucraina: "’European Exchange School – Şcoala Europeană" cod proiect HUSKROUA/0901/011
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.