Imprimă această pagină

Agenția de Management Energetic Maramureș organizează o masă rotundă în cadrul proiectului C-Track 50, Plasarea regiunilor pe calea atingerii carbon neutralității până în 2050

Vineri, 17 August 2018
Masa rotundă - o activitate legată de angajarea și activarea autorităților publice locale și regionale pentru a le permite să dezvolte, să finanțeze și să pună în aplicare planuri și acțiuni ambițioase privind energia durabilă și reziliența climatică se va desfășura în data de 17 septembrie 2018, între orele 10:00-13:00 la Centrul Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă din Baia Mare, str. Petofi Sandor nr. 12-14.
Sunt invitati să participe reprezentanți ai autorităților naționale din domeniu - Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), reprezentanți ai altor agenții de management energetic din țară, autorități județene și locale din Maramureș, firme de proiectare și consultanță din domeniul energetic, etc.
 
Printre temele ce vor fi abordate în cadrul acestei activități amintim:
  • prezentarea proiectului C-TRACK 50;
  • prevederi legislative privind atribuțiile autorităților locale în politica de eficiență energetică;
  • prezentarea actiunilor/ prioritatilor /proiectelor din domeniul protectiei mediului/gestionarea deseurilor/energiei durabile derulate de Consiliul Județean Maramureș,
  • prezentarea unor exemple de planuri de energie durabila SECAP (SEAO), PIEE din țară
  • prezentarea programelor de finantare proiecte energie
  • prezentarea unor proiecte relevante din domeniul energiei ale autoritatilor locale din Maramureș

Persoana de contact: Adina Dumitru, director AMEMM, tel: 0747.021.819, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .