1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Read more...

Top comunicate

mai multe comunicate...

Propunere proiect Eco-energie

Monday, 28 April 2014
Rate this item
(0 votes)
Agenţia de Management Energetic Maramureş colaborează cu asociaţii din România (Asociaţia Greenitiative, WWF Romania şi Viitor Plus – Asociaţia pentru dezvoltare durabilă) pentru promovarea unui proiect de eco-educatie denumit "Şcoli verzi" care îşi propune în esenţă să introducă eco-educaţia ca disciplină opţională în curricula ciclului gimnazial.

În fişierele ataşate găsiţi o descriere mai detaliată a proiectului.

Vă transmitem totodată un anunţ pentru selecţia cadrelor didactice interesate de educația de mediu și dezvoltarea durabilă care vor face parte din grupul țintă în proiect: profesori autori și profesori promotori.

Pentru cei interesati, termenul limită de transmitere a CV-urilor și a scrisorilor de intenție este 30 aprilie 2014 (la adresa de mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).
Download attachments:
Read 6445 times Last modified on Monday, 28 April 2014
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.