Imprimă această pagină

Se lansează concursul JOCURI DESPRE ENERGIE - ENERGIA IA FORMĂ

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Agenţia de Management Energetic Maramureş implementează în cooperare cu parteneri din Slovacia, Ungaria şi Ucraina și cu sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş şi Inspectoratului Şcolar al judeţului Maramureş, proiectul "ENERGY GAMES-ENERGY TAKES SHAPE (JOCURI DESPRE ENERGIE - ENERGIA IA FORMĂ)", cod HUSKROUA/1001/102, finanţat prin Programul Operaţional Comun de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013.

Proiectul îşi propune să stimuleze participarea activă a elevilor şi a profesorilor în efortul de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, prin activităţi educative care să evidenţieze importanţa conservării mediului și resurselor naturale.

În acest context, Agenţia de Management Energetic Maramureş lansează concursul de creaţii artistice "JOCURI DESPRE ENERGIE - ENERGIA IA FORMĂ", în cadrul căruia elevii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani din judeţul Maramureş sunt invitaţi să participe cu: desene/picturi, filme scurte/animaţii, scenete, compoziţii muzicale, machete sau alte lucrări artistice ce transmit mesajul proiectului nostru și anume necesitatea reducerii consumului de energie şi folosirea resurselor regenerabile de energie.

Termenul limită de depunere al lucrărilor este 20 mai 2014, ora 16:30.

Lucrările se vor aduce la sediul AMEMM din Baia Mare str. Gheorghe Șincai nr. 46, cam. 19-21.

Regulamentul și Formularul de participare la concurs sunt disponibile în atachment. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. tel. 0362.401.665; 0742.090.782 sau prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .