Imprimă această pagină

Cerere oferta de pret in scopul atribuirii contractului de servicii: tiparire ghid educativ eficienta energetica, energii regenerabile

Miercuri, 23 Octombrie 2013
Agenţia de Management Energetic Maramures, cu sediul în Baia Mare, cod poştal 430311, strada Gh. Şincai nr. 46, cam. 19-21, având Codul de Înregistrare Fiscală (CIF) 25481171, tel./fax 0362-401665, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , va invita sa depuneti oferta de pret in scopul atribuirii contractului de servicii: tipărire ghid educativ eficienţă energetică, energii regenerabile.

Context: Aceasta achizitie are loc in cadrul proiectului “Jocuri despre energie - energia prinde formă”/“Energy Games – Energy Takes Shape”, implementat de către Agenţia de Management Energetic Maramureş, şi finanţat prin Programul Operational Comun de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina 2007-2013, cod HUSKROUA/1001/102.

Denumire achizitie si specificatii: tipărire ghid educativ eficienţă energetică, energii regenerabile, cu următoarele specificaţii:
  • Format: tip carte, A5
  • Număr de pagini: 60
  • Copertă: color + infoliere lucioasa
  • Finisaje: brosare sau capsare
  • ISBN
  • Tipar: ofertă pentru varianta alb-negru şi ofertă pentru varianta color

Adresa la care trebuie transmise/depuse ofertele este Baia Mare, 430311, Str. Gh. Şincai nr. 46, cam. 19-21, Tel/fax: 0362 401665 sau prin email la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Contact: d-na Noemi Ganea, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; tel: 0742 090782.

Valoarea estimată a contractului: 250 euro (TVA inclus), platibilă în Lei, la cursul inforeuro aferent al lunii, in care se face plata (http://ec.europa.eu/budget/inforeuro)

Criteriul de atribuire, care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de achiziţie este: oferta care este cea mai avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Semnarea contractului
Ofertantii vor fi instiintati in scris cu privire la rezultatul procedurii.