Imprimă această pagină

CONCURS - Calculează-ţi amprenta de CO2 !!!

Miercuri, 28 Martie 2012
Alimentele pe care le consumăm, orice obiect care necesită consumul de resurse pentru producerea lui: haine, aparate electrice/electrocasnice, vehicule etc, modul în care călătorim, mai exact fiecare activitate umană are un impact asupra naturii.

Toate acestea la un loc poartă denumirea de AMPRENTA ECOLOGICĂ A UMANITĂŢII. Cererile fiecăruia dintre noi adunate sunt prea mult pentru planeta noastră. Cu 50 % mai mult, mai exact.

Pentru cei care îşi vor calcula amprenta în perioada 29 martie – 03 aprilie folosind calculatorul de CO2 pus la dispoziţie pe site-ul www.amemm.ro Agenţia de Management Energetic Maramureş va oferi un premiu (în limita stocului disponibil).

Premiile vor consta (la alegere) în: Magneţi, Mouse pad-uri, tricouri, carneţele din hârtie reciclată, carte de colorat pentru copii, joc educaţional pe calculator TERRA LINDA.


Paşi de urmat:


Face-ţi download la fişier în calculatorul dumneavoastră, introduceţi datele, salvaţi fişierul şi trimiteţi-l la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza împreună cu datele dumneavoastră de contact: nume, prenume, telefon, email şi premiul ales.

IMPORTANT:

Premiile se vor acorda participanţilor în funcţie de rezultatul obţinut în urma calcului Amprentei de CO2.

Începând din 5 aprilie rezultatele vor fi publicate pe site.
De asemenea veţi fi contactat pentru a fi informat cum puteţi intra în posesia premiului.

Calculează-ţi cu aproximaţie propria amprentă

xlsCalculator amprenta CO2POZE PREMII

magnet mouse pad
Magneţi Mouse pad-uri
tricou carnetel cu pix din hartie reciclata
Tricouri Carneţele din hârtie reciclată
carte de colorat joc educaional pe calculator TERRA LINDA
Carte de colorat pentru copii Joc educaţional pe calculator TERRA LINDA