1-biomasa 2-hidro 3-geotermica 4-eoliana 5-solara
  • Bun venit pe site-ul AMEMM!
    Sperăm ca acesta să devină un instrument util şi primul loc în care să căutaţi informaţii despre problemele vitale care preocupă astăzi planeta, cum sunt schimbările climatice şi energia.

    Energia este un element esenţial al dezvoltării durabile, iar eforturile depuse de fiecare dintre noi pentru îmbunătăţirea modului în care aceasta este consumată şi produsă trebuie să devină o prioritate.
    Citeşte mai mult

Top comunicate

mai multe comunicate...

Ora Pământului 2012

Miercuri, 28 Martie 2012
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

ora-2012-antet

2007 Sydney

Printr-un un gest inedit, acela de a întrerupe iluminatul public şi al locuinţelor pentru o oră, 2.000.000 de australieni au reuşit să atragă atenţia unei lumi întregi. În anii următori acţiunea a luat amploare, devenind în scurt timp un fenomen ecologic global.

Astăzi

Ora Pământului este un eveniment internaţional care din anul 2010 a depăşi un miliard de participanţi din întreaga lume, devenind cea mai mare acţiune de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, din toate timpurile. Promotorii evenimentului militează de câţiva ani pentru schimbarea stilului de viaţa, astfel încât planeta şi resursele naturale să aibă mai puţin de suferit. Apa, energia, mâncarea, maşina, toate sunt lucruri pe care le folosim zilnic si al căror impact negativ îl putem modifica.

Ora Pământului este un moment bun in care te poţi hotărî să reciclezi, să mergi mai mult pe jos, să faci duşuri mai scurte, sa treci la sursele regenerabile de energie.

În România, unele dintre cele mai importante instituţii au participat la Campania Ora Pământului, urmând exemplul unor instituţii de renume de pe mapamond. An de an manifestările cu ocazia acestui eveniment au luat amploare şi în ţara noastră, de la întreruperea iluminatului public la concerte live, iluminat cu candele şi colectarea pet-urilor. Din ce în ce mai mulţi oameni încep să înţeleagă că existenţa noastră depinde de mentalitatea noastră.


DACĂ VREI SĂ SCHIMI LUMEA, SCHIMBĂ-TE ÎNTÂI PE TINE!!!

Sâmbătă 31 Martie 20:30 -21:30 STINGE LUMINA!!!

ceas-2012
Citit de 4681 ori Ultima modificare Duminică, 13 Mai 2012
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.